CONTACT

FORT BENOORDEN PURMEREND

Kwadijkerweg 8
1461 DW Zuidoostbeemster
telefoon: 0299-689111
e-mail: verkoop.beemster@wijnimportbart.nl
 

FOOD CENTER AMSTERDAM

Jan van Galenstraat 4
Lokatie: Centr. Groothandelsmarkt 143
1051 LJ Amsterdam
telefoon: 020 - 449 60 60
e-mail: verkoop.amsterdam@wijnimportbart.nl

 

Volg ons op:

      

U bevindt zich hier » Wijnimport J. Bart» Meer informatie


De Gramona Amuse Wedstrijd 2018


Ga naar www.gramonaamuse.com voor alle informatie, inspiratie en om in te schrijven voor de wedstrijd.
 

De Cava Gramona Amuse Wedstrijd is een van de belangrijkste wijn & spijs competities van Nederland. Elk jaar doen er meer dan 60 restaurants uit heel Nederland en van elk niveau mee. In de vakbladen en overige pers wordt er veel aandacht gegeven aan de competitie en winnaars. 

Elk jaar wordt een zeer deskundige jury samengesteld bestaande uit bekende chefs en sommeliers. In 2018 zullen ook een aantal juryleden uit het buitenland aanwezig zijn.



HOE WERKT HET?

  • Ga naar www.gramonaamuse.com om in te schrijven.

  • Na de inschrijving ontvangt u bij uw volgende bestelling gratis een fles Cava Gramona Gran Reserva ‘Imperial’ Brut 2013 om inspiratie op te doen voor een bijpassende vegetarische amuse. Klik HIER voor de wijnomschrijving.

  • Door uw inschrijving wordt er een uitgebreide omschrijving en goede foto verwacht van een amuse van de deelnemer. 

  • Klik HIER voor een voorbeeld van een omschrijving en HIER voor een foto van een amuse.

  • De deelnemers zijn vrij in de keuze van servies (bordje, glaasje, lepel, etc.) en ingrediënten.

  • De amuse moet 100% vegetarisch zijn.

  • De inschrijving sluit op 9 september 2018.

  • Alleen horecabedrijven kunnen deelnemen, inschrijvingen van particulieren en zzp’ers worden niet verwerkt.

WAAR KIJKT DE VAKJURY NAAR?

In de voorgaande editie vielen er een aantal ingestuurde amuses al snel af omdat het geen amuses maar meer (voor)gerechten waren. Uw inzending moet dan ook echt een amuse zijn.

De finalisten worden bepaald door de vakjury zonder vermelding van de namen van de deelnemers. Hierbij wordt gekeken naar de foto en de omschrijvingen van de vegetarische amuse.

De jury beoordeeld de amuse op smaak, textuur, presentatie, originaliteit en het belangrijkste, de combinatie met de Cava Gramona Gran Reserva ‘Imperial’ Brut 2013.


De te winnen prijzen:

1ste prijs

  • Een reis voor 2 nachten en 2 personen naar Barcelona inclusief vlucht en hotel.

  • Een bezoek aan Gramona, de kelder, wijngaarden en een zeer verzorgde wijn-spijs degustatie.

  • Een volledig verzorgd diner voor 2 personen in Barcelona in een restaurant bekroond met een Michelin ster.

  • 50% korting op de Cava Gramona Gran Reserva 'Imperial' Brut voor 3 maanden.

2de prijs

  • Een reis voor 2 personen naar Barcelona inclusief vlucht.

  • Een bezoek aan Gramona, de wijngaarden en een uitgebreide tapas lunch met de Cava’s van Gramona in de kelder.

  • 25% korting op de Cava Gramona Gran Reserva 'Imperial' Brut voor 3 maanden.

3de prijs

  • Een volledig verzorgd diner voor 2 personen bij Restaurant Vinkeles* in Amsterdam, de winnaar van de 2de Gramona Amuse Competitie.

  • 25% korting op de Cava Gramona Gran Reserva 'Imperial' Brut voor 3 maanden.


Download Adobe ReaderOm PDF bestanden te kunnen openen heeft u Adobe Reader nodig, indien deze niet aanwezig is op de computer kunt u deze hier downloaden.

Wijnbeschrijvingen

 

Via deze pagina zijn onze uitgebreide wijnbeschrijvingen te lezen, uit te printen en te versturen per e-mail.

 

 

WineStein


Binnenkort hier meer informatie en de online wijn-spijs adviezen van WineStein.

QVSELECT

 

QVSelect levert een selectie van beroemde producenten aan de serieuze particuliere wijnliefhebber.

Amuse Wedstrijd


Meer informatie over de Gramona Amuse Wedstrijd en updates over de aanmeldingen.

QV Select


QVSelect is onze webwinkel voor de particuliere wijnliefhebber die ook thuis van onze wijnen wil genieten.

Ambassadeurs

 

27 restaurants en hotels door heel Nederland zijn een Champagne Barons de Rothschild Ambassadeur.