CONTACT

FORT BENOORDEN PURMEREND

Kwadijkerweg 8
1461 DW Zuidoostbeemster
telefoon: 0299-689111
e-mail: verkoop.beemster@wijnimportbart.nl
 

FOOD CENTER AMSTERDAM

Jan van Galenstraat 4
Lokatie: Centr. Groothandelsmarkt 143
1051 LJ Amsterdam
telefoon: 020 - 449 60 60
e-mail: verkoop.amsterdam@wijnimportbart.nl

 

Volg ons op:

      

U bevindt zich hier » Wijnimport J. Bart» Misset Café Top 100


Ook in de betere cafés worden goede wijnen per glas geschonken, daarom steunt Wijnimport J. Bart de Misset Café Top 100

Nu wijn een groeiend onderdeel van de omzet is voor cafés, wordt de keuze van een goede wijn steeds belangrijker. Niet alleen voor een goed getapt biertje komen de gasten naar een café. Tegenwoordig is het aanbieden van verschillende soorten bier, wijn, spirits en snacks een belangrijke extra service. Het wordt door de gasten gewaardeerd als het assortiment breed en diep is.

Ook kijkend naar de Misset Cafés Top 100 van 2015 kan je zien dat wijn steeds belangrijker wordt. Meer dan 25% van deze cafés hebben een uitgebreide wijnkeuze van minimaal vier soorten wit, rosé en rode wijn. Zo ook bij de winnaar van 2015, Café Groothuis uit Emmen en het café dat eindigde op de tweede plaats, Café De Bonte Koe uit Purmerend. Beide hebben een uitgebreide keuze aan wijn van o.a. een Oostenrijkse Grüner Veltliner, Amerikaanse Chardonnay en een lichte Spaanse rode wijn uit Méntrida.

Beide bedrijven worden beleverd door Wijnimport J. Bart uit Zuidoostbeemster. Wijnimport J. Bart levert al meer dan 50 jaar exclusief aan de horeca. Dit betekent dat hun wijnen niet in de supermarkt of wijnwinkel verkrijgbaar zijn, wat het voordeel heeft dat de gasten niet dezelfde wijn voor een lage prijs ergens kunnen kopen. Hierdoor koopt Wijnimport J. Bart ook andere stijl wijnen in dan de veel van hun collega wijnimporteurs.

Wij hebben de inkoop en het logistieke proces totaal in eigen controle; van producent naar afnemer door gebruik van eigen chauffeurs en wagens. Hierdoor zijn onze prijzen erg competitief.

Onze chauffeurs denken met onze relaties mee over mogelijke levertijden, zetten de wijnen op de correcte plek en wijze, kunnen retours meenemen (zoals wijnen die aangetast zijn door kurk) en kunnen snel schakelen bij onverwachte bestellingen. Cafés in Amsterdam kunnen ook wijnen ophalen bij ons filiaal op het Foodcenter.

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit meer dan 800 wijnen uit 17 landen en in elke prijsklasse. Zo zijn er meer dan 160 witte, rosé en rode wijnen onder de € 7,00 in het assortiment. Een ruime keuze dus aan huis- en open wijnen om aan uw gasten te schenken.

Onze wijnadviseurs zijn allen minimaal Vinoloog en zijn onderdeel van het inkoopteam, elk met een eigen specialisatie. Hierdoor is er een enorme hoeveelheid up-to-date kennis in huis die wordt gedeeld met de andere wijnadviseurs, de binnendienst en onze relaties door middel van advies en proeverijen voor het personeel en uitgebreide wijnomschrijvingen.

 

 

 

 

Wijnbeschrijvingen

 

Via deze pagina zijn onze uitgebreide wijnbeschrijvingen te lezen, uit te printen en te versturen per e-mail.

 

 

Ambassadeurs

 

28 restaurants en hotels door heel Nederland zijn een Champagne Barons de Rothschild Ambassadeur.

QVSELECT

 

QVSelect levert een selectie van beroemde producenten aan de serieuze particuliere wijnliefhebber.

WineStein


Kies eenvoudig de juiste wijn uit ons assortiment bij een gerecht, gelegenheid of smaaktype met WineStein.

QV Select


QVSelect is onze webwinkel voor de particuliere wijnliefhebber die ook thuis van onze wijnen wil genieten.

Ambassadeurs

 

28 restaurants en hotels door heel Nederland zijn een Champagne Barons de Rothschild Ambassadeur.