CONTACT

FORT BENOORDEN PURMEREND

Kwadijkerweg 8
1461 DW Zuidoostbeemster
telefoon: 0299-689111
e-mail: verkoop.beemster@wijnimportbart.nl
 

FOOD CENTER AMSTERDAM

Jan van Galenstraat 4
Lokatie: Centr. Groothandelsmarkt 143
1051 LJ Amsterdam
telefoon: 020 - 449 60 60
e-mail: verkoop.amsterdam@wijnimportbart.nl

 

Volg ons op:

      

U bevindt zich hier » Wijnimport J. Bart» Informatie en aanmelden

Op maandag 3 april 2017 organiseert Wijnimport J. Bart een voorjaarsproeverij op het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn het ss Rotterdam, te Rotterdam.

Meer informatie ontvangt u per e-mail indien u zich hieronder inschrijft voor deze bijzondere proeverij. (alleen horeca)

Bedrijfsnaam*
Plaats*
Naam contactpersoon*
E-mailadres*
Naam persoon 2
Naam persoon 3
Naam persoon 4
 

* verplicht veld

Van: 11.00 uur

Tot: 17.00 uur

 

Mocht u met meer dan 4 personen willen komen naar de proeverij, neem dan contact op met uw wijnadviseur of de verkoopbinnendienst.

Wij kijken er naar uit om u in Rotterdam te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Henk Bart, Ibert van der Waal, Erwin van der Bosch, Frank Nieuwendijk, Rutger Slooff, Bart Dignum, Dolf van Drempt, Noël Creemers, Arthur Josso en de rest van het team van Wijnimport J. Bart.

Op deze dag wordt o.a. de nieuwe 'Bart Bio Krant' gepresenteerd. Dit wordt ondersteund door aanwezigheid van o.a. producenten die biologisch en/of biodynamisch produceren. Verder is er een bubbelbar en zijn de nieuwe oogst rosé en witte wijnen te proeven. Tevens zijn er diverse workshops met de producenten te volgen. Om 14.00 uur is er een live Skype interview met Virginia Wilcock in de Grand Ballroom. Dit jaar bestaat Vasse Felix 50 jaar en was de eerste producent in Western Australia. Virginia Willcock is in 2012 uitgeroepen als ‘Australian Winemaker of the Year’ door het toonaangevende wijnblad in Australië 'Gourmet Traveller WINE' en was in 2014 genomineerd voor de ‘World Winemaker of the Year Wine Star Award’. Verder is er een wijnquiz waarmee u mooie wijnen kunt winnen en wordt er een lunchgerecht met bijpassende wijn geserveerd in de Queens Lounge.

Mocht u willen blijven overnachten op het SS Rotterdam, dan bieden wij u een gereduceerd tarief van € 114,00 per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Voor een tweede persoon wordt er € 15,50 voor ontbijt gerekend. Klik HIER om het boekingsformulier te downloaden en te printen. Alleen hiermee kunt u de gereduceerde prijs ontvangen.

De producenten die al bevestigd hebben dat ze aanwezig zullen zijn:

Vina Leyda, Weingut Martin Waßmer, Alphonse Mellot, Champagne Barons de Rothschild, Schloss Gobelsburg, Château Paquette, Domaine Louis Cheze, Domaine Corsin, Domaine Zinck, Domaine Le Pive, Vigneua-Chevreau, Terre Stregate, Fattori, Granbazan, Jimenez Landi, Mustiguillo en Bouchard Finlayson


Met medewerking van:

  

      


Adres ss Rotterdam: 
3e Katendrechtsehoofd 25 
3072 AM Rotterdam.

 

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land als over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's. Ook zal er een gratis ss Rotterdam Schuttle Bus Service van Station Rijnhaven rijden. De opstapplaats is aan de voorzijde van het station.


Klik op de kaart om te vergroten


Download Adobe ReaderOm PDF bestanden te kunnen openen heeft u Adobe Reader nodig, indien deze niet aanwezig is op de computer kunt u deze hier downloaden.

Wijnbeschrijvingen

 

Via deze pagina zijn onze uitgebreide wijnbeschrijvingen te lezen, uit te printen en te versturen per e-mail.

 

 

Proeverij 3 april

 

Op maandag 3 april 2017 organiseert Wijnimport J. Bart een grote proeverij op het ss Rotterdam. Voor meer informatie en om aan te melden, klik hier.

Assortiment

 

Wijnimport J. Bart importeert ruim 860 wijnen van 225 producenten uit 17 klassieke en nieuwe wijnlanden.

Betrouwbare service

 

Goede en betrouwbare service leveren is ons speerpunt. Van bestellen tot leveren, op maat gemaakte wijnadviezen, trainingen, wijnkaarten, en veel meer.

 

QV Select


QVSelect is de winkel voor de particuliere wijnliefhebber die via restaurants geleverd kunnen worden.

Ambassadeurs

 

27 restaurants en hotels door heel Nederland zijn een Champagne Barons de Rothschild Ambassadeur, waaronder De L'Europe, en Restaurant Fred**.