Jan en Caryl Panman waren sinds 2001 de eigenaren van dit uit de 19e eeuw daterende wijngoed, dat momenteel 30 ha omvat, waarvan 20 ha zijn beplant met uitsluitend witte druivenrassen. De basis is de chardonnay druif met 9 ha en de lokale mauzac, bekend om zijn frisse zuren, met 7 ha, aangevuld met 2,4 ha chenin blanc en 2 ha sauvignon blanc. De wijngaarden liggen in een fraai beschermd natuurgebied op 350 meter hoogte tussen Limoux en Carcassonne. Naast Mediterrane zijn er ook Atlantische invloeden in het gebied. De klei houdende bodem bevat sedimenten van gletsjerpuin en kiezel. In de wijngaarden wordt zo natuurlijk mogelijk gewerkt, zonder kunstmest, men is momenteel biologisch gecertificeerd. De oogst geschiedt handmatig, een sorteertafel wordt gebruikt voor selectie van de beste druiven. De kelder wordt na een grondige renovatie in 1990 regelmatig voorzien van de meest moderne technische hulpmiddelen. In 2002 werd de kelder/opslag uitgebreid met 400 m² voor o.a. opslag van de 300 barriques. Voor de keuze van de eiken vaten wordt nauw samengewerkt met de beste vatenmakers uit Bourgogne en Bordeaux. Herkomst van het hout zijn 200 jaar oude eiken bomen uit het Massif Central en de Vogezen. In 2021 is het domein verkocht aan Château Ollieux Romanis, een topdomein in de Corbières.