Damien Barreau is landbouwingenieur en de derde generatie wijnbouwer op Domaine de Pajot. Het bedrijf omvat 60 hectare wijngaarden, die worden bewerkt volgens richtlijnen voor de biologische landbouw. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van kunstmest en pesticiden, maar uitsluitend van organische, minerale en plantaardige producten zoals compost, stalmest, algen, aftreksel van wilgenknoppen etc. De Société Qualité-France is het controlerende orgaan voor deze wijnboeren. Domaine de Pajot ligt op een heuvel die uitziet over Eauze, de hoofdstad van het gebied, dat naast wijnen ook beroemd is vanwege Armagnac. De wijnstokken bij Domaine de Pajot staan op een heuvelachtige, lichte bodem van grof zand en leem. Damien Barreau produceert naast een rosé Gascogne van cabernet sauvignon en merlot, ook nog een zoete wijn (moelleux) van de gros manseng druif, een droge witte wijn gemaakt van 4 druivenrassen, rode wijn van de merlot en cabernet sauvignon, het fraaie aperitief Floc de Gascogne en de beroemde Armagnac. Verder heeft het bedrijf nog een gaard met hazelaars voor de productie van hazelnoten.