De familie Balland, wijnbouwers van vader op zoon sinds 1650, bezitten 24 hectaren wijngaarden, 20 ha sauvignon blanc en 4 ha pinot noir. Deze zijn gelegen in Bué, 19 ha liggen op bodems van 'Caillottes', brokkelige kalk/kiezel en 5 ha op 'Terres Blanches', een witte mergel/klei bodem. De stokken zijn 4 tot 50 jaar oud. Er wordt geen tot weinig gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen. In de zomer wordt een teveel aan druiven verwijderd. De oogst geschiedt deels machinaal en deels met de hand. Jean-Paul houdt nog de supervisie maar heeft inmiddels de dagelijkse leiding overgedragen aan zijn 2 dochters, Elise doet de verkoop en administratie, Isabelle is een gedreven wijnmaker. Julien, man van Isabelle, neemt meer en meer de zorg van de wijngaarden over van Jean-Paul. De kelders zijn zeer groot en voorzien van de meest moderne apparatuur. Alle verplaatsingen van de wijn gebeurt via valdruk. Het domein is Terra Vitis gecertificeerd.