Guilhem en Jean-Hugues Goisot zetten op hun 30 ha grote wijnbedrijf de traditie van hun voorouders voort door het maken van klassieke en karakteristieke wijnen van wijngaarden uit de dorpen Saint-Bris, Irancy en Chablis en combineren dit met het gebruik van moderne apparatuur. Zij streven ernaar het karakter van de druif en de kenmerken van het terroir zo zuiver mogelijk over te brengen in hun wijnen. Hiervoor wordt uitsluitend gist gebruikt uit de wijngaard en kelder, die overigens dateert uit de 11e en 12e eeuw. De vele medailles die zij ontvingen, onder andere in Parijs en Mâcon, bewijzen hun kwaliteiten. Hun wijnen worden in tientallen toprestaurants in Frankrijk geschonken. Ze zijn verreweg de beste producent van het gebied. Vader Jean-Hugues en zoon Guilhem Goisot zijn gepassioneerde wijnmakers die geloven in de kracht van de natuur. Alle wijnen van Goisot worden volledig biodynamisch gemaakt. De wijngaarden zijn op zuid en zuidwest georiënteerd met een hoge plantdichtheid van 10.000 stokken per ha. Ongelofelijke kwaliteit van ongekende zuiverheid.