Onder de naam Terre de Vignerons werken sinds 2012 Prodiffu/Cave de Landerrouat/Berticot in de Côtes de Duras en de Cave Union Saint Vincent in het Bordeauxgebied samen. Het zijn 2 productiecentra, die elk de oogsten verwerken van in totaal 15 coöperaties. Ruim 1.500 wijnboeren, die in totaal 15.000 ha wijngaard bezitten, leveren de druiven aan. De jaarlijkse productie schommelt rond de 90 miljoen liter. Doel is het maken van soepel drinkbare wijnen. De wijnen zijn zeer kenmerkend voor de regio en voor wit uitsluitend gemaakt van de sauvignondruif, de semillon en muscadelle en voor rood van de merlot, malbec, cabernet sauvignon en de cabernet franc. Bij dit soort grote bedrijven, waar in een zeer kort tijdsbestek enorme hoeveelheden druiven verwerkt moeten worden, zijn de aller modernste technische middelen voorhanden. In een modern laboratorium worden voortdurend controles uitgevoerd, de kwaliteit van de wijn is meer dan correct.